Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вчера на кръстовището на Г. М. Димитров и Драган Цанков към 18:30 колега с яка черна 155-ца с много стикери от алфистки срещи и кюстендилска регистрация.
    В неделя привечер пък видях много лачена черна 146-ца с клубен стикер, паркирана на Фритьоф Нансен.
    Евала за колите, признавайте кои сте
    Diesel is the fuel of Satan

1999 Alfa Romeo 166 3.0 V6, Aurora Nuvola Pearl

Comment

• Със 155цата ще да съм бил аз.
      155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
      Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщение
        Вчера вечерта в кв. руски паметник една сребриста 145 паркирана със знака на АР на предния капак, илюстриран много интересно, все едно е протъркан
        Даам моята е
        ALFA ROMEO 145 1.9JTD
        ALFA ROMEO 147 1.9JTD

Comment

• Първоначално публикувано от joros Покажи съобщение
          Вчера на кръстовището на Г. М. Димитров и Драган Цанков към 18:30 колега с яка черна 155-ца с много стикери от алфистки срещи и кюстендилска регистрация.
          В неделя привечер пък видях много лачена черна 146-ца с клубен стикер, паркирана на Фритьоф Нансен.
          Евала за колите, признавайте кои сте
          Аз съм със 146-цата
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
          BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
            Днес сутринта към 08.10 часа на Ломско шосе черна 166 2,5 V6 24v
            Барнах те днеска със суперката на България тъкмо обяснявах на жената за ръкописния надпис Super на задницата, и кой да видиш БатВас инсайд
            145 1.7 16V Boxer

Comment

• Поздравления за колегата със сива 145-ца СА9744** за отварянето и на четвърта лента на кръстовището на К.Величков и Ал.Стамболийски, добре насмете цялото движение! Май книжките напоследък са почнали да ги подаряват!!!
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
                Барнах те днеска със суперката на България тъкмо обяснявах на жената за ръкописния надпис Super на задницата, и кой да видиш БатВас инсайд

Тъкмо ми се беше спукало маркучето за горивото към рейката и течеше от мен бензин по земята (литър за 10 минути на земята) - добре че никой не хвърли фас - маркучето подменено с ново за 5 минути от Вентура
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Дали случайно се навърта тук колега с много наточено черно Пунто (100% е турбо, такъв ряз няма как иначе да прави), който летеше към ТВ кулата вчера сутринта и после зави към Цариградско от Яворов? Беше с лепенка (май с номер 33) отстрани, я от италфест, я от пистово състезание... рег. номера едва сварих да го видя и толкова го и запомних - много бЕга туй чудо.
                  Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Кой кара сребриста 156ца комба, фейс, 1.9 м-джет, софийски номер със стикер Вентура на задния джам.
                    Колата изглежда страхотно, колега!днес те засякох на ОМВ Дървеница преди 30тина минути
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Сигурен съм, че не е никой от форума, ама да си кажа - преди малко видях на Цариградско Ферари ФФ

Comment

• От няколко дена в Димитровград се върти червено GT регистрацията почва CH **** ** не съм обърнал внимание на другите цифри и букви ама за 1-ви път GT в нашия град ...

Comment

• Снощи на Стамболийски към 11 ч. сива 147 ВР 9121** мисля че беше, със стикер на задния и на задния страничен прозорец...
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                          BMW 316 Compact '95

Comment

• Май тоя същия гангстер със 147-цата (беше с някъв оптичен Мунинг) се беше вкарал в NFS-то яко, засича ме отдясно, че и ми свирка Аз му поизпекох врата с дългите де... Те всъщност бяха трима, най-отпред няква 145-чка, отзад 147-цата, а най-отзад караше един колега от BMW форума със суперлачената си 328-ца... (err0r) Беше меко казано тъпня да се вре така точно в тоя трафик, ама той си знае!
                            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                            BMW 328i

Comment

• Тъй наречения грешката може би
                              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Чудех се от къде ми е познат тоя "грешен" ник и се сетих - тия юнаци цял отбор си бяха направили в картинг шампионата и дойдоха с огромен ентусиазъм по пистите, ама като не можаха да влязат няколко пъти поред в топ 10, повече не им видЕхме очите... и очевидно са превърнали шосетата и булевардите в писти, ако съдим по думите на Abar7h.
                                Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Working...
                                X